StayAt Lund
Laboratoriegatan 10
Over 130,000 hotels worldwide
Boek online nu
Boek nu
nachten
1 Kamer Met 2 Volwassenen Zoekcriteria wijzigen
Controleer tarieven
Kamer
Kamer
StayAt Lund is a stunning apart-hotel, set in the heart of the old university town of Lond. Each of the magnificent self-catering apartments boasted in this complex feature fully-equipped kitchens and convenient laundry facilities.

The StayAt Lund Hotel Apartments are unique in that they offer an extended stay option. This means that the longer a guest opts to stay for, the better the price.

Each morning a delicious breakfast is served and the reception desk is manned from Monday – Friday from 07:00 – 20:00.

Reserveren

Reserveren is gemakkelijk en veilig. Gebruik het formulier om beschikbaarheid te controleren in de gewenste periode, en kies uit de beschikbare kamers.

Vervolgens verschijnen op uw scherm de kamertypes en tarieven en kunt u, aan de hand van de kamerinformatie in het midden van uw scherm, het gewenste tarief kiezen en daarna rechts in uw scherm op de knop "Boek Nu" klikken. Nadat u het gewenste kamertype heeft gekozen, kunt u het formulier voor de beveiligde reserveringsaanvraag invullen. Nadat u de gegevens van de reservering heeft gecontroleerd, moet u uw klantgegevens invullen. Controleer of uw naam en e-mailadres correct zijn. Na het invullen van de benodigde informatie, drukt u op de "Reservering Voltooien" knop.

Om de veiligheid te verzekeren maakt onze site gebruik van een beveiligde server voor zakelijk verkeer, die het creditcardnummer codeert zodat dit voor onbevoegden onleesbaar is.

Beoordelingen
Wees de eerste om een review te schrijven!

De omgeving

  Vliegvelden
  • Malmo, Sweden (MMX-Sturup) - 12.87 mi
  • Copenhagen, Denmark (CPH-Kastrup) - 22.05 mi
  • Kristianstad, Sweden (KID) - 37.56 mi
  • Copenhagen, Denmark (RKE-Roskilde) - 42.40 mi
  • Helsingborg, Sweden (AGH-Angelholm) - 42.45 mi
  Musea
  • Moderna Museet Malmo - 9.95 mi
  • Malmo Museum - 10.60 mi
  • Malmo Art Museum - 10.60 mi